Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Kara Ağaç Destanı 6. bölüm canlı izle!
[ad_1]
Nursel Ergin’in sunumuyla Kanal D ekranlarında yerini alan Gelinim Mutfakta, yeni bir haftaya daha veda ediyor. Dört takımın mücadele ettiği programda bugün şefin özel pastası hazırlanacak ve ardından puanlamalar gerçekleştirilecek. Peki, Gelinim Mutfakta Şefin Özel Pastası nasıl yapılır? Tarifi ve yapılışı haberimizde yer almaktadır.
Fırını önceden 425 derece F’ye (220 derece C) ısıtın. 9 inçlik bir kek kalıbını yağlayın ve unlayın.
Yarı tatlı çikolatayı ve tuzsuz tereyağını, kaynayan suyun üzerinde bir çift kazanın tepesinde birlikte eritin, sık sık karıştırın ve çikolata ve tereyağı tamamen eriyip birleşene kadar lastik bir spatula ile yanlarını kazıyın. Isıdan çıkarın.
Yumurtaları ve şekeri bir kasede çırpma teli veya elektrikli karıştırıcıyla soluk ve çok koyu bir kıvama gelinceye kadar 5 ila 10 dakika kadar çırpın. Unu, kırmızı biberi ve tuzu eleyin; birleştirmek için çırpın.
Yumurta karışımının 1/4’ünü çikolata karışımına dökün; birleştirmek için karıştırın. Çikolata karışımını kalan yumurta karışımına dökün ve birleşene kadar karıştırın. Hamuru hazırlanan tavaya dökün.
Önceden ısıtılmış fırında, yüzeyin altında bir çalkalama ile zar zor ayarlanana kadar 14 ila 15 dakika pişirin. Oda sıcaklığına kadar yaklaşık 30 dakika soğutun. Alüminyum folyoya sarın ve soğuyana kadar en az 1 saat buzdolabında saklayın.
[ad_2]
Yorum Yaz